DID DID ketting ZVM-X 520 525 530 zilver met klinknagelslot
DID X-RING KETTING ZILVER
DID X-RING KETTING ZILVER
DID X-RING KETTING ZILVER
DID X-RING KETTING ZILVER
DID X-RING KETTING ZILVER
DID X-RING KETTING ZILVER
DID X-RING KETTING ZILVER
DID X-RING KETTING ZILVER
DID

DID ketting ZVM-X 520 525 530 zilver

met klinknagelslot

Art. No. 60902300
Adviesprijs € 129,99 2
vanaf € 92,20 1
Beschrijving

DID ketting ZVM-X 520 525 530 zilver met klinknagelslot

Veel motorrijders zijn absoluut niet geïnteresseerd in aandrijfkettingen. Het voertuig wordt daarmee gewoon aangedreven. Dat er echter grote verschillen zijn, die tot uitdrukking komen in levensduur en uiterlijk, wordt veel te vaak vergeten. D.I.D biedt bijvoorbeeld deze ZVM-X enkele ketting in zilver aan. In de meest gangbare lengtes, als open ketting en inclusief klinkschakel. Zo goed als onverwoestbaar! Van deze ketting ga je lang plezier hebben.

  • Extra versterkte X-ring enkele ketting met permanente vetvulling van DID, in bijzondere hoogwaardige, duurzame kwaliteit.
  • De open kettingen worden met bijpassende holle klinkschakels geleverd en zijn verkrijgbaar in de maten 520, 525 en 530 in verschillende lengtes.
  • Op dit moment de beste D.I.D-ketting voor wat betreft tot stijfheid** (10% hoger dan bij de voorganger ZVM2),
  • met de hoogste levensduurindex tot nu toe en met D.I.D-X-ring-afdichtingen*** met de helft van de wrijvingswaarde in vergelijking met een O-ring-ketting.
Kettingkleuren:
  • ZILVER - (staalkleuren)
Trekvastheid:
  • 525 ZVM-X: 4720 kg
  • 530 ZVM-X: 4720 kg
Levensduurindex:
  • 520 ZVM-X: 3500
  • 525 ZVM-X: 4000
  • 530 ZVM-X: 4000
Referentie: standaardketting (=100)

Goed om te weten:
** Stijfheid van een ketting betekent de resistentie tegen vervorming en uitrekking. Hogere stijfheid betekent betere hanteerbaarheid, minder krachtverlies en een snellere reactie van de ketting.

*** Door de speciaal gevormde afdichtingsring wordt het wrijvingsgebied van de lussen ingrijpend gewijzigd. Tegelijkertijd zorgt de verdubbeling van de afdichtingspunten van 2 naar 4 voor een daadwerkelijke hogere veiligheid tegen het verlies van smeermiddelen en voor een perfecte bescherming tegen verontreinigingen.

Documenten
Alle varianten
Beoordelingen
De beoordelingen zullen binnenkort weer beschikbaar zijn.
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar