Louis

ROOD 42 X 38 X 10,5 CM

Art. No. 10000797
|

Er zijn nog geen beoordelingen.

€ 1,50 1
Beschrijving

ROOD 42 X 38 X 10,5 CM

Deze handige metgezel voor onderweg is niet alleen ideaal voor de volgende keer winkelen. Door zijn robuuste textuur en ruime afmetingen is hij ook perfect voor een bezoekje aan het zwembad of de sportschool of voor een picknick. Het eenvoudige design slaat overal en altijd een goed figuur, en dankzij de extra lange draagriemen (verstevigd met metalen oog) is deze stoffen draagtas altijd gemakkelijk mee te nemen.

Gegevens:
Kleur: rood met wit opgedrukt Louis logo
Afmetingen (H x B x D): middelgrote tas: 42 x 38 x 10,5 cm

Documenten
Beoordelingen
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar