FEHLING CROSS-STUUR
FEHLING CROSS-STUUR
FEHLING CROSS-STUUR
FEHLING CROSS-STUUR
Fehling

Fehling cross-stuur breedte 900 mm

met TÜV-goedkeuring

Art. No. 10021161
|

7 Beoordelingen

€ 76,80 1
Beschrijving

Fehling cross-stuur breedte 900 mm met TÜV-goedkeuring

Cross-stuur FEHLING:

  • Hoogwaardig 22 mm enduro/cross-stuur van FEHLING.
  • Is ook bestand tegen zwaardere belastingen.
  • Leverbaar in verschillende kleuren. Met TÜV-goedkeuring geldig voor Duitsland.
  • Made in Germany.
  • Afmeting b: 900, h: 130, d: 95.

Aanwijzing: De accessoire-sturen worden zonder boorgat voor de vergrendeling van de schakelaarunit geleverd. Deze bevinden zich afhankelijk van motormodel op verschillende plekken. Het is toegestaan om voor de vergrendeling in het stuur te boren: Lijn hiervoor uw nieuwe stuur optimaal op het voertuig uit. Monteer nu de schakelaarunits bij wijze van proef, let erop dat deze bij helemaal ingedraaid stuur de tank niet raken, teken het gat voor de vergrendeling af en boor een gat met dienovereenkomstige diameter in het stuur. Wie wil vermijden dat bij het ombouwen van het stuur de boor van de gladde stuurbuis glijdt, wie graag "misslaat" bij het merken met een centerpons of op de een of andere manier altijd scheef in het werkstuk boort, die zou de LSL boorsjabloon, bestelnr. 10005264 (zie onderaan het scherm) moeten gebruiken: zeker is zeker, hiermee kunnen dergelijke fouten niet gebeuren.

Documenten
Beoordelingen (7)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar