FOX 180 CNTRO CROSSBROEK
FOX 180 CNTRO CROSSBROEK
FOX 180 CNTRO CROSSBROEK
FOX 180 CNTRO CROSSBROEK
FOX 180 CNTRO CROSSBROEK
FOX 180 CNTRO CROSSBROEK
Fox

FOX 180 CNTRO CROSSBROEK

Art. No. 500744
|

Er zijn nog geen beoordelingen.

Maattabel
Adviesprijs € 149,99 2
€ 74,99 1
Beschrijving

FOX 180 CNTRO CROSSBROEK

De *180 Cntro* heeft zich allang bewezen onder de marktleiders op het gebied van kwaliteit en performance en biedt alle benodigdheden voor de motorcross-sport.
Voor perfect comfort is de *180 Cntro* crossbroek ontworpen met onze RAP-technologie (Rider Attack Position), zodat je in de rijpositie helemaal voor de overwinning kunt gaan. Het Articulated-Fit-design, gecombineerd met TruMotion-stretchpanelen, biedt flexibiliteit en een natuurlijker bewegingsvrijheid op de motor.
Voor maximale duurzaamheid is de basisstof van deze broek gemaakt van sterk 600D-polyester. De hittebestendige en slijtvaste leren panelen op beide knieën bieden extra bescherming in de meest belaste zones, vooral tegen de wrijvingskrachten van kniesteunen, spatborden en van de motor zelf.

Comfort/uitrusting:

  • RAP (Rider Attack Position) voor een geoptimaliseerde ergonomische pasvorm in de rijpositie
  • Warmte- en wrijvingsbestendige leren kniepanelen zorgen voor meer stevigheid tegen kniesteunen, protectoren en de machine
  • All-way stretchpanelen in TruMotion-weefsel op strategische plaatsen voor onbeperkte bewegingsvrijheid
  • Basisweefsel in geverfde of gesublimeerde 600D-polyester met hoogwaardige logo-applicaties die er langdurig mooi uit blijven zien
  • Heuppads inbegrepen
  • Canvasweefsel 600D-polyester
Materiaal:
  • 100% polyester
  • Bevat niet-textiele delen van dierlijke oorsprong (kniepanelen van leer)

Documenten
Beoordelingen
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar