FOX 360 RKANE   MAAT 30
FOX 360 RKANE   MAAT 30
FOX 360 RKANE   MAAT 30
FOX 360 RKANE   MAAT 30
FOX 360 RKANE   MAAT 30
FOX 360 RKANE   MAAT 30
Fox

FOX 360 RKANE MAAT 30

MOTORCROSSBROEK ZW/GR/GE

Art. No. 50074630
|

Er zijn nog geen beoordelingen.

Maattabel
Adviesprijs € 179,99 2
€ 89,99 1
Beschrijving

FOX 360 RKANE MAAT 30 MOTORCROSSBROEK ZW/GR/GE

ROBUST RACE-LEVEL-MX-BROEK MET UITSTEKENDE BEWEGINGSVRIJHEID

De *360 Rkane* ziet er niet alleen stoer uit, maar heeft ook alle performance-features en functies die je verwacht van een eersteklas crossbroek. Met zijn robuuste basisstof en strategisch geplaatste stretchpanelen volgt de crossbroek 360 al je bewegingen en beschermt hij je op betrouwbare wijze tegen stof en vuil. Wanneer je op je dirtbike rijdt, mag je je niet beperkt voelen door je uitrusting. Daarom is deze broek in bepaalde zones met TruMotion all-way stretchweefsel uitgerust, waardoor je bijna onbeperkte bewegingsvrijheid hebt.
Onze RAP-technologie (Rider Attack Position) zorgt voor een optimale pasvorm in de rijpositie, terwijl de dubbellaagse kniepanelen een verhoogde slijtagebescherming bieden tegen steunzolen, protectoren en de motor zelf.
Voor maximale duurzaamheid en functionaliteit zorgen de sterke Cordura Ripstop- en 600D-panelen in strategische zones en versterkte naden voor verhoogde scheurweerstand ervoor dat je alleen de track uitdaagt en niet je uitrusting.

Comfort/uitrusting:

  • RAP (Rider Attack Position) voor een geoptimaliseerde ergonomische pasvorm in de rijpositie
  • All-way stretchpanelen in TruMotion in strategische zones voor grenzeloze bewegingsvrijheid
  • Cordura Ripstop- en de 600D-panelen in strategische zones voor een onoverwinnelijke combinatie van robuustheid en functionaliteit
  • Dubbellaags kniebeschermingssysteem met een buitenlaag van volnerfleer en een slijtvaste binnenlaag voor een betere weerstand tegenover kniesteunen, protectoren en de machine
  • Licht en flexibel juk voor minder gewicht en meer comfort
  • Binnenvoering van meshweefsel voor meer comfort
  • Afgedichte naden voor meer stevigheid en meer scheurvastheid
Materiaal:
  • Buitenweefsel: 100% polyester, 100% polyamide nylon, 100% rundleer en 100% elastaan (bevat niet-textiele delen van dierlijke oorsprong)
  • Voering: 100% polyester

Documenten
Beoordelingen
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar