GILLES 2DGT RISER
GILLES 2DGT RISER
GILLES 2DGT RISER
GILLES 2DGT RISER
GILLES 2DGT RISER
GILLES 2DGT RISER
GILLES 2DGT RISER
GILLES 2DGT RISER
GILLES 2DGT RISER
GILLES 2DGT RISER
GILLES 2DGT RISER
GILLES 2DGT RISER
GILLES 2DGT RISER
GILLES 2DGT RISER
GILLES 2DGT RISER
GILLES 2DGT RISER
Gilles

Gilles-Tooling 2D.GT Riser

in verschillende kleuren

Art. No. 60029001
Vind je motor:
Adviesprijs € 197,99 2
vanaf € 171,60 1
Beschrijving

Gilles-Tooling 2D.GT Riser in verschillende kleuren

Gilles-Tooling 2D.GT Riser:

Een echte mijlpaal op het gebied van ergonomie op de bike vormen de 2D.GT klemblokken. Tweedimensionaal instelbaar, in hoogte en reikwijdte, zijn ze de nieuwe referentie voor functionele klemblokken.
De standaard klemmaat is 28,6 mm, met afstandsstukken (artikelnr.: 60029090) kunnen ze echter ook op 22mm-sturen worden gebruikt.
Door afstandsstukken kunnen de klemblokken in stappen van 5 mm tot wel 25 mm naar boven worden verplaatst in vergelijking met het origineel.
Naar voor en achter kan in stappen van 3,6 mm afhankelijk van motor een verstelbereik tot wel 50 mm worden gerealiseerd.
Naast veel functionaliteit bieden de 2D.GT klemblokken in drie anodiseerkleuren (zwart, zwart/goud en zwart/rood) ook veel speelruimte om ze qua kleur aan te passen aan voetsteunsystemen, hendels, stuuruiteinden, stuurkopmoeren en andere accessoires.

Aanwijzingen:
(1): Te gebruiken in combinatie met het originele stuur.
(2): Te gebruiken in combinatie met conisch gevormde sturen (28,6 mm Ø)
(3): Bij gebruik van het originele stuur is de verloopset (artikelnr.: 60029090) nodig voor de montage.
(4): De lengte van de Riser bedraagt 94 mm om een nog comfortabelere zithouding overeenkomstig het voertuig te realiseren.
(5): Volgens de ABE wordt alleen een stuur van een identieke constructie van een andere fabrikant goedgekeurd als vervanging van het oorspronkelijke stuur. Indien het originele stuur nog kan/mag worden gebruikt, wordt dit dienovereenkomstig vermeld in de ABE voor de respectieve fiets.

Documenten
Alle varianten
Beoordelingen
De beoordelingen zullen binnenkort weer beschikbaar zijn.
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar