GILLES STUUREINDEN -KORT-
GILLES STUUREINDEN -KORT-
GILLES STUUREINDEN -KORT-
GILLES STUUREINDEN -KORT-
GILLES STUUREINDEN -KORT-
GILLES STUUREINDEN -KORT-
Gilles

Gilles-Tooling stuuruiteinden -kort-

gp.light / "variobar"

Art. No. 60025100
vanaf € 20,00 1
Beschrijving

Gilles-Tooling stuuruiteinden -kort- gp.light / "variobar"

GILLES-TOOLING stuuruiteinden "KORT":
Fijne trillingen doen zich heel graag bij korte, rechte sturen voor, ze verminderen het rijplezier en dragen bij aan de slijtage bij de schakelblokken en hendels. Fijne, gefreesde Gilles stuuruiteinden van aluminium AL 2007 dempen de vervelende trillingen effectief en waarderen de bike optisch op. Met M18x1,5 schroefdraad, passend voor Gilles smalle sport-systeemsturen type "variobar", "gp.light" en "gp.superlight". Gewicht van de korte uitvoering: 25 gram (per stuk).
De stuuruiteinden van de eveneens verkrijgbare uitvoering "lang" kunnen ook worden gebruikt om de Gilles smalle sturen met 20 mm te verlengen. Levering per paar.

Documenten
Alle varianten
Beoordelingen
De beoordelingen zullen binnenkort weer beschikbaar zijn.
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar