Hepco & Becker H+B SIERBEUGEL TOPKOFFER JOURNEY 42 RECON
H+B SIERBEUGEL TOPKOFFER
H+B SIERBEUGEL TOPKOFFER
Hepco & Becker

H+B SIERBEUGEL TOPKOFFER

JOURNEY 42 RECON

Art. No. 10024404
Adviesprijs € 80,00 2
€ 78,50 1
Beschrijving

H+B SIERBEUGEL TOPKOFFER JOURNEY 42 RECON

Sierbeugel voor Hepco&Becker topkoffer Journey 42

Op deze sierbeugel kunt u behalve de spullen in de topkoffer aanvullende voorwerpen (bijv. slaapzak, luchtmatras) die u onderweg nodig hebt, transporteren.

De sierbeugel wordt gewoon op de topkoffer geschroefd. Hiervoor moet u gaten in het deksel van de topkoffer boren. Maar wees gerust: de topkoffer is na de montage van de sierbeugel weer 100% waterdicht.

Aanwijzing: U mag de sierbeugel niet met zware voorwerpen beladen. De aanbevolen belasting van de topkoffer-drager wordt door een sierbeugel op de topkoffer NIET verhoogd!

Documenten
Alle varianten
Beoordelingen
De beoordelingen zullen binnenkort weer beschikbaar zijn.
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar