LEATHERMAN NYLON HOLSTER
LEATHERMAN NYLON HOLSTER
LEATHERMAN NYLON HOLSTER
LEATHERMAN NYLON HOLSTER
LEATHERMAN NYLON HOLSTER
LEATHERMAN NYLON HOLSTER
Leatherman

LEATHERMAN NYLON HOLSTER

MEDIUM ZONDER TAS ZWART

Art. No. 10013394
|

Er zijn nog geen beoordelingen.

Adviesprijs € 18,00 2
€ 14,29 1
Beschrijving

LEATHERMAN NYLON HOLSTER MEDIUM ZONDER TAS ZWART

Ook jouw multitool van Leatherman heeft een optimale bescherming nodig. Bijvoorbeeld het robuuste en stijlvolle Leatherman-holster van nylon, zonder tas. Hiermee kun je de multitool altijd veilig en comfortabel meenemen. Dit omhulsel is uitstekend geschikt als vervanging of aanvulling voor of op jouw gereedschap als een holster niet wordt meegeleverd. En het ziet er ook nog eens geweldig uit!

Bescherm je multitool met het nylon holster van Leatherman. Alle details over het holster zijn doordacht om ervoor te zorgen dat zij robuust, betrouwbaar en gebruikersvriendelijk zijn. Een kliksluiting van hoogwaardig metaal sluit het omhulsel stevig af en bevestigt de tool veilig aan de riem. Gemaakt van slijtvast, ballistisch nylon en rubber met versterkte naden voor een makkelijkere toegang.

Passend voor de multitools van Leatherman:

  • Charge
  • Crunch
  • Rebar
  • Rev, Sidekick
  • Skeletool
  • Wave
  • Wingman

Afmetingen:

  • ca. 11 cm x 4,5 cm x 2,0 cm

Documenten
Beoordelingen
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar