LSL STUUR DRAG BAR
LSL STUUR DRAG BAR
LSL STUUR DRAG BAR
LSL STUUR DRAG BAR
LSL STUUR DRAG BAR
LSL STUUR DRAG BAR
LSL STUUR DRAG BAR
LSL STUUR DRAG BAR
LSL

LSL Drag Bar-stuur breedte 765/835 mm

ABE, LD01/LD02

Art. No. 10021128
vanaf € 59,95 1
Beschrijving

LSL Drag Bar-stuur breedte 765/835 mm ABE, LD01/LD02

LSL Drag Bar-stuur:
Typisch, laag Drag Bar-stuur voor chopper, bobber, fighter en muscle-bikes, Made in Germany, met ABE-typegoedkeuring voor beide uitvoeringen (inch uitvoering - 25,4 mm of metrieke uitvoering - 22 mm). Onderstreept een laag, dragster-achtig gestrekte look van het voertuig. Verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:

"DRAG BAR":
Hoogglans verchroomd stalen stuur, diameter 22 mm, afmetingen: b: 765, h: 0, d: 95.

"DRAG BAR WIDE":
Hoogglans verchroomd of zwart gecoat stalen stuur in 22 mm (metriek) of 25,4 mm (inch) diameter, afmetingen: b: 835, h: 0, d: 100.

De zwarte inch uitvoering is met "HD-kom". Deze bochten links en rechts onderaan het stuur maken de montage van Harley-Davidson schakelaar-uitrustingen vanaf bouwjaar '82 mogelijk. Deze "kom" beperkt echter het gebruik van het stuur op voertuigen van andere fabrikanten of op Harley's vóór bouwjaar '82 niet en is niet zichtbaar voor de motorrijder.

Aanwijzing: De accessoire-sturen worden zonder boorgat voor de vergrendeling van de schakelaarunit geleverd. Deze bevinden zich afhankelijk van motormodel op verschillende plekken. Het is toegestaan om voor de vergrendeling in het stuur te boren: Lijn hiervoor uw nieuwe stuur optimaal op het voertuig uit. Monteer nu de schakelaarunits bij wijze van proef, let erop dat deze bij helemaal ingedraaid stuur de tank niet raken, teken het gat voor de vergrendeling af en boor een gat met dienovereenkomstige diameter in het stuur. Wie wil vermijden dat bij het ombouwen van het stuur de boor van de gladde stuurbuis glijdt, wie graag "misslaat" bij het merken met een centerpons of op de een of andere manier altijd scheef in het werkstuk boort, die zou de LSL boorsjabloon, bestelnr. 10005264 (metriek) of 10005224 (inch), (zie onderaan het scherm) moeten gebruiken: zeker is zeker, hiermee kunnen dergelijke fouten niet gebeuren.

Documenten
Alle varianten
Beoordelingen
De beoordelingen zullen binnenkort weer beschikbaar zijn.
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar