LSL X-BAR STUUR AX00
LSL X-BAR STUUR AX00
LSL X-BAR STUUR AX00
LSL X-BAR STUUR AX00
LSL X-BAR STUUR AX00
LSL X-BAR STUUR AX00
LSL X-BAR STUUR AX00
LSL X-BAR STUUR AX00
LSL

LSL X-bar stuur AX00 breedte 805 mm

ABE-TYPEGOEDKEURING

Art. No. 10021615
Adviesprijs € 99,95 2
€ 84,95 1
Beschrijving

LSL X-bar stuur AX00 breedte 805 mm ABE-TYPEGOEDKEURING

LSL X-Bar stuur in Cross-Bar-vorm

Het ultieme, hoog belastbare stuur: niet alleen voor dirt- maar ook voor street- en muscle-bikes. Compenseert vervelend veren van de stuurbuis en biedt duidelijk meer reserves in extreme situaties.

Gemaakt van hoogwaardig aluminium (2014-T6 - enorm sterk). Door de conische versmalling (diameter: 28,6 mm) van het klemgedeelte naar de uiteinden toe wordt bijna een verdubbeling van de buigstijfheid tegen vervormingen bereikt. De diameter bij de buitenflanken bedraagt 22 mm. Verkrijgbaar in zandstraal-look (zwart geanodiseerd) of hoogglans gepolijst (goud geanodiseerd).

Stuurafmetingen: b: 805, h: 75, d: 90

Inclusief voor Duitsland geldige ABE-typegoedkeuring voor de daar vermelde modellen.

In het kader van een afzonderlijke goedkeuring of wijzigingsgoedkeuring bij een technisch instituut (bijv. TÜV, Dekra) kunt u de sturen natuurlijk ook, indien mogelijk, op andere modellen monteren en in de voertuigpapieren laten registreren. Bestel de juiste stuurklemblokken voor de montage dan evt. apart (zie "Bijpassende artikelen").

Aanwijzing: De accessoire-sturen worden zonder boorgat voor de vergrendeling van de schakelaarunit geleverd. Deze bevinden zich afhankelijk van motormodel op verschillende plekken. Het is toegestaan om voor de vergrendeling in het stuur te boren: Lijn hiervoor uw nieuwe stuur optimaal op het voertuig uit. Monteer nu de schakelaarunits bij wijze van proef, let erop dat deze bij helemaal ingedraaid stuur de tank niet raken, teken het gat voor de vergrendeling af en boor een gat met dienovereenkomstige diameter in het stuur. Wie wil vermijden dat bij het ombouwen van het stuur de boor van de gladde stuurbuis glijdt, wie graag "misslaat" bij het merken met een centerpons of op de een of andere manier altijd scheef in het werkstuk boort, die zou de LSL boorsjabloon, bestelnr. 10005264 (zie "Bijpassende artikelen") moeten gebruiken: zeker is zeker, hiermee kunnen dergelijke fouten niet gebeuren.

Documenten
Alle varianten
Beoordelingen
De beoordelingen zullen binnenkort weer beschikbaar zijn.
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar