PRESSOL-MAATBEKER
PRESSOL-MAATBEKER
PRESSOL-MAATBEKER
PRESSOL-MAATBEKER
PRESSOL-MAATBEKER
PRESSOL-MAATBEKER
Pressol

PRESSOL-MAATBEKER

MET SCHAAL, INHOUD: 1 L

Art. No. 10003201
Adviesprijs € 6,99 2
€ 5,95 1
Beschrijving

PRESSOL-MAATBEKER MET SCHAAL, INHOUD: 1 L

Stel dat u precies 0,468 liter vorkolie per poot nodig hebt. Dan kunt u lijf en leden wagen en een maatbeker uit de keuken achteroverdrukken. Maar u kunt beter voor de veilige weg kiezen en onze zuurbestendige professionele maatbeker van Pressol bestellen voor uw werkplaats.


Met een goed af te lezen ml-schaalverdeling tot 1 l/1000 ml. Dat is dan uw eigen beker, waarover u geen gezeur krijgt met de keukenleiding.

  • Inhoud: 1000 ml

Eén verzoekje:
aanvaard het met een glimlach als u bij de volgende verversing van vloeistoffen uw Pressol-maatbeker na lang zoeken eindelijk terugvindt in de keuken...

Documenten
Alle varianten
Beoordelingen
De beoordelingen zullen binnenkort weer beschikbaar zijn.
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar