BOUGIE NGK IRIDIUM
BOUGIE NGK IRIDIUM
BOUGIE NGK IRIDIUM
BOUGIE NGK IRIDIUM
NGK

NGK-iridium bougie

Art. No. 10035100
Vind je motor:
Adviesprijs ÔéČ┬á13,99 2
vanaf ÔéČ┬á12,99 1
Beschrijving

NGK-iridium bougie

NGK IRIDIUM IX-BOUGIES

 • Gegarandeerde topkwaliteit met bougies van NGK!
 • Meer dan 90% van alle Japanse motoren is af fabriek uitgerust met NGK-bougies!
 • Al lijkt een bougie onopvallend, het effect ervan op verbruik, startbereidheid en prestatievermogen van de motor is groot. Voertuigfabrikanten hebben met langdurige testprocedures de optimale bougie voor uw bike vastgesteld. Houd u daarom altijd aan de specificaties van de fabrikant.

Voordelen van de iridium IX-bougies

 • optimale ontsteking en rustig draaiende motor - dus geen ontstekingsfouten of overslaande motor
 • betere acceleratie door snellere respons op het gas
 • lager brandstofverbruik
 • minimaal dubbele levensduur ten opzichte van standaardbougies
 • geen roetvorming bij stop-and-go-verkeer
 • uitstekende starteigenschappen
 • Alle bougies met de markering 'R' hebben een ge├»ntegreerde ontstoringsweerstand van 5 kOhm die alleen nodig is als er niet al ontstoringsstekkers van 5 kOhm worden gebruikt. In totaal is 5 kOhm per cilinder voldoende voor ontstoring. Bij meer dan 10 kOhm kan de ontstekingsenergie van de vonk worden verlaagd.
 • Als u de juiste bougie voor uw voertuig niet direct kunt vinden, kunt u gebruikmaken van ons productoverzicht onder "Mijn bike" (bovenste navigatiebalk).
 • BELANGRIJKE AANWIJZING: V├│├│r (!) de aanschaf en v├│├│r (!) de montage van bougies moet u altijd controleren dat de bougies die u hebt uitgezocht exact voldoen aan de specificaties en goedkeuring volgens het gebruikershandboek van de fabrikant! Als u het gebruikershandboek niet bij de hand hebt, neemt u contact op met uw motorwerkplaats of uw motorfabrikant. Gebruik uitsluitend producten en specificaties die voor uw voertuig zijn goedgekeurd. Als u dit niet in acht neemt, kan er ernstige schade aan uw voertuig ontstaan waarvoor wij bij voorbaat iedere aansprakelijkheid en garantie afwijzen.

Documenten
Alle varianten
Beoordelingen
De beoordelingen zullen binnenkort weer beschikbaar zijn.
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70ÔéČ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar