Craft-Meyer

CRAFT-MEYER

Art. No. 10091804
|

1 Beoordeling

€ 9,99 1
Beschrijving

CRAFT-MEYER

Bowdenkabels moeten regelmatig worden gesmeerd of geolied. Alleen dan kan een lange levensduur worden verwacht. Bovendien zijn geoliede Bowdenkabels aanzienlijk beter te bedienen. De Bowdenkabel-olieverdeler van Craft-Meyer doet het werk schoon en snel. Hij is heel eenvoudig te bedienen en het resultaat is echt heel goed.

Zo werkt het:
demonteer de te smeren Bowdenkabel van het stuur. De Bowdenkabel-olieverdeler beschikt aan de binnenkant over meerdere niveaus voor de verschillende buitendiameters van de ommantelingen. Plaats daarom de Bowdenkabel zo in de olieverdeler, dat de houder op een van de binnenzijden steunt en de Bowdenkabeldraad (de gevlochten draad aan de binnenzijde) uit de olieverdeler steekt. Draai nu het apparaat met behulp van de instelschroef samen. Door de zijdelingse opening in de olieverdeler kan nu met behulp van een spuitbus of een oliekan het smeermiddel in de binnenzijde van de Bowdenkabel worden aangebracht.

In levering inbegrepen:
1 x Craft-Meyer Bowdenkabel-olieverdeler

Documenten
Beoordeling (1)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar