QUICK-LOCK GPS-HOUDER
QUICK-LOCK GPS-HOUDER
QUICK-LOCK GPS-HOUDER
QUICK-LOCK GPS-HOUDER
QUICK-LOCK GPS-HOUDER
QUICK-LOCK GPS-HOUDER
SW-Motech

Quick Lock GPS-houder

MODELSPECIFIEK

Art. No. 10004501
|

58 Beoordelingen

Vind je motor:
vanaf € 35,00 1
Beschrijving

Quick Lock GPS-houder MODELSPECIFIEK

SW-Motech - modelspecifieke, snel afneembare QuickLock GPS-apparaathouder voor bevestiging aan de stuurbevestigingsschroeven (bijv. stuurbuishouder of stuurklem).

Dankzij deze individuele GPS-houder kan het navigatieapparaat perfect in de desbetreffende motorcockpit worden geïntegreerd. De modelspecifieke en trillingsgedempte GPS-houders zijn speciaal afgestemd op de vermelde motormodellen en worden afhankelijk van model op de stuurschroefverbinding, aan het smalle stuur, boven de instrumenthouder of op een andere plek bevestigd (let hiervoor op de telkens geldende montagehandleiding). Door de snelsluitingfunctie kunt u het bovenstuk van de GPS-houder plus navigatieapparaat heel eenvoudig en snel wegnemen. Ze zijn compatibel met de TomTom Rider en met de Garmin zumo* modelserie. Verder zijn ze geschikt voor de bevestiging van de moto-detail mediatassen. Alle houders zijn zwart gepoedercoat en voorzien van een zwenk- en afneembaar bovenstuk.

Leveringsomvang:

  • trillingsgedempte GPS-houder
  • noodzakelijk montagemateriaal
  • montagehandleiding

Let op! Productafbeeldingen zijn voorbeelden, neem voor montagedetails goed nota van de telkens geldende montagehandleiding! Voor de Garmin zumo 340/350 en 660 is een extra adapterset met bestelnr. 10001678 nodig.

Documenten
Beoordelingen (58)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar