Regina REGINA HPE - KETTING 525 High-Performance Endurance
REGINA HPE - KETTING 525
REGINA HPE - KETTING 525
REGINA HPE - KETTING 525
REGINA HPE - KETTING 525
REGINA HPE - KETTING 525
REGINA HPE - KETTING 525
Regina

REGINA HPE - KETTING 525

High-Performance Endurance

Art. No. 10017600
Adviesprijs € 199,95 2
vanaf € 179,99 1
Beschrijving

REGINA HPE - KETTING 525 High-Performance Endurance

Waarom heeft eigenlijk nog niemand vrijwel onderhoudsvrije motoraandrijfkettingen ontwikkeld? Stop! Dat klopt niet, want de kettingspecialist Regina heeft nu een wereldnoviteit voor je in petto! Met de innovatieve ketting *High Performance Endurance* (HPE) van Regina heeft het bedrijf de aandrijftechniek gerevolutioneerd!

Eén ding is zeker: waarschijnlijk het lastigste bij een motor met kettingaandrijving, is het regelmatige onderhoud van de aandrijfketting. En hierbij geldt: je kunt de ketting beter te vaak dan te weinig reinigen en smeren. Zo heb je in elk geval langer plezier van je ketting - ook al is het irritant. Aandrijfkettingen of kettingsets zijn namelijk niet goedkoop en de montage neemt veel tijd in beslag.

Bij de Regina *HPE* is dat anders. Bij deze buitengewone ketting zijn de oppervlakken van de bussen en rollen gecoat met waterstofvrije Tetrahedral Amorphous Carbon (ta-C) - ook wel bekend onder de naam "industriediamant". Door deze coating wordt het prestatieverlies verminderd en de effectiviteit verhoogd. Bovendien vervalt bij de Regina *HPE* de kettingreiniging en -smering. Dat is niet alleen minder arbeidsintensief, maar ook milieuvriendelijker. Maar het beste aan dit soort aandrijfkettingen is dat de houdbaarheid van de onderhoudsvrije *HPE* overeenkomt met die van een goed onderhouden reguliere gesloten ketting. Ook goed: er zijn geen extra gecoate rondsels vereist.

  • absolute wereldnoviteit
  • geen reinigen en smeren
  • coating op rollen en bussen met ta-C
  • minder prestatieverlies
  • milieuvriendelijk
  • geen extra gecoate rondsels vereist

Documenten
Alle varianten
Beoordelingen
De beoordelingen zullen binnenkort weer beschikbaar zijn.
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar