REGINA HPE - KETTINGSET
REGINA HPE - KETTINGSET
REGINA HPE - KETTINGSET
REGINA HPE - KETTINGSET
REGINA HPE - KETTINGSET
REGINA HPE - KETTINGSET
Regina

REGINA HPE - KETTINGSET

Art. No. 10017620
Vind je motor:
Adviesprijs € 258,95 2
vanaf € 199,99 1
Beschrijving

REGINA HPE - KETTINGSET

Wereldnoviteit voor motoren met kettingaandrijving: de vrijwel onderhoudsvrije motoraandrijfkettingen van de Italiaanse kettingspecialist Regina, de innovatieve *High Performance Endurance* (HPE) kettingen. En hier als complete kettingset met kettingwiel en rondsels in OEM-kwaliteit van de tandwielprof ESJOT.

EĂ©n ding is zeker: waarschijnlijk het lastigste bij een motor met kettingaandrijving is het regelmatige onderhoud van de aandrijfketting. Voor een lange levensduur van de ketting geldt: liever een keer te veel schoonmaken en vetten dan te weinig - ook al is het irritant en kost het veel tijd. Ook gangbare aandrijfkettingen of kettingsets zijn zelden goedkoop.

De Regina *HPE* kettingsets hebben de aandrijftechniek gerevolutioneerd! Bij deze buitengewone ketting zijn de oppervlakken van de rollen en bussen gecoat met waterstofvrije Tetrahedral Amorphous Carbon (ta-C) - ook wel bekend onder de naam "industriediamant". Door deze coating wordt het prestatieverlies verminderd en de effectiviteit verhoogd. Een ander positief effect is dat bij de Regina *HPE* veel minder vaak de ketting volledig hoeft te worden gereinigd en gesmeerd. Wij raden dat echter wel aan voordat de motor langere tijd wordt opgeslagen en vooral na ritten in de winter over gestrooide wegen - zout is agressief!
Je zult merken dat de Regina *HPE* in elk geval minder arbeidsintensief en milieuvriendelijker is dankzij het verlaagde smeermiddelgebruik.

  • innovatieve wereldnoviteit
  • kettingwiel en rondsels in OEM-kwaliteit
  • inclusief kliksluitschakel
  • coating op rollen en bussen met ta-C
  • minder prestatieverlies
  • lange levensduur
milieuvriendelijk
Welke kettingset voor jouw voertuig geschikt is, vind je onder "Alle varianten" en onder "Mijn bike".

Onderhoudshandleiding:
Om de functionaliteit en de esthetiek te waarborgen, moet je deze 3 eenvoudige regels opvolgen:
  • Reinigen en smeren van de ketting: na het wassen van de motor, na een rit bij nat weer en/of in een zoute resp. stoffige omgeving, voordat de motor wordt opgeslagen aan het einde van het seizoen (winter)
  • minimaal Ă©Ă©n keer per jaar de ketting smeren
  • kettingspanning om de 3000 km controleren!

Documenten
Alle varianten
Beoordelingen
De beoordelingen zullen binnenkort weer beschikbaar zijn.
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar