DOPSLEUTELINZET
DOPSLEUTELINZET
DOPSLEUTELINZET
DOPSLEUTELINZET
DOPSLEUTELINZET
DOPSLEUTELINZET
DOPSLEUTELINZET
DOPSLEUTELINZET
DOPSLEUTELINZET
DOPSLEUTELINZET
Rothewald

Rothewald-dopsleutelinzet

1/2"

Art. No. 10001356
|

6 Beoordelingen

€ 11,99 1
Beschrijving

Rothewald-dopsleutelinzet 1/2"

Af en toe moet u de asmoer van uw motor losdraaien en daarna natuurlijk ook weer vastdraaien. Vooral wanneer u de ketting moet spannen. Of u een keer het wiel eruit moet halen. Dan kunt u een van deze Rothewald-dopsleutelinzetstukken (1/2 inch) goed gebruiken.

Wij kunnen de volgende kwaliteitsinzetstukken van chroom-vanadiumstaal met een inzet van 1/2" aanbieden in de volgende formaten:

  • 32 mm, 1/2"
  • 34 mm, 1/2"
  • 36 mm, 1/2"

Levering per stuk.

Goed om te weten:
Wij bevelen gebruik van een Rothewald-momentsleutel aan om de asmoeren met het juiste koppel volgens de specificaties van de fabrikant aan te halen. Hier met inzetstuk van een halve inch (bestelnr. 10002599)

Documenten
Beoordelingen (6)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar