RUBBERMOERENSET
RUBBERMOERENSET

Rubbermoerenset

6 stuks

Art. No. 10003128
vanaf ÔéČ┬á7,99 1
Beschrijving

Rubbermoerenset 6 stuks

Het is eigen aan een motor dat deze trilt tijdens het rijden of op zijn minst wanneer de motor draait. De motorvering en het zadel voorkomen dat de motorrijder en eventuele bijrijder volledig door elkaar worden geschud, wat het rijplezier aanzienlijk verhoogt. Maar hoe zit het met uitbreidingen zoals kuiponderdelen of windvangers? Door trillingen kunnen starre verbindingen daarbij leiden tot materiaalschade of zelfs materiaalbreuk. Deze rubbermoeren helpen dit te voorkomen.


De speciale moeren zijn eigenlijk niets anders dan solide in rubber verwerkte metalen schroefverbindingen. Zo worden uitbreidingsonderdelen via rubberen lagers en toch stevig op het voertuig gemonteerd. De verbindingen zijn doorgaans zelfborgend. U hoeft ze tijdens de montage niet met een steeksleutel tegen te houden, wat vooral bij moeilijk bereikbare bevestigingspunten rondom de cockpit een voordeel is.
Verkrijgbaar voor M4-, M5- en M6-schroeven. Inhoud telkens 6 stuks.

  • Afmeting M4: diameter: 7,5 mm, lengte: 12,5 mm
  • Afmetingen M5: diameter: 9,5 mm, lengte: 15 mm
  • Afmetingen M6: diameter: 12,5 mm, lengte: 15 mm

Documenten
Alle varianten
Beoordelingen
De beoordelingen zullen binnenkort weer beschikbaar zijn.
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70ÔéČ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar