Slime SLEUTELVENTIELDOP voordelig | Louis 🏍️
SLEUTELVENTIELDOP
SLEUTELVENTIELDOP
Slime

SLEUTELVENTIELDOP

Art. No. 10032594
€ 0,99 1
Beschrijving

SLEUTELVENTIELDOP

Het gebeurt maar al te vaak dat ventieldoppen in een erbarmelijke staat verkeren, sterk vervuild zijn en dan vastzitten op het ventiel. Dat is niet zo gek, want ze worden vrijwel zonder bescherming continu blootgesteld aan de elementen, moddertroep en vuil. Hier is de oplossing: de sleutelventieldop van Slime.


De gesloten dop heeft een klein uitsteeksel met een gleuf. Daar past een klein muntje, een schroevendraaier of zelfs een sleuteltje in waarmee de dop gedraaid kan worden. De dop is zo makkelijk los te draaien om de bandenspanning te testen.

  • met ventiellosdraaier

Let op: na de montage op de wieluitlijning letten. Eventueel balanceergewichten gebruiken.

Documenten
Alle varianten
Beoordelingen
De beoordelingen zullen binnenkort weer beschikbaar zijn.
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar