T&T STUURKOPKLOK BULLET
T&T STUURKOPKLOK BULLET
T&T STUURKOPKLOK BULLET
T&T STUURKOPKLOK BULLET
T&T STUURKOPKLOK BULLET
T&T STUURKOPKLOK BULLET
T&T STUURKOPKLOK BULLET
T&T STUURKOPKLOK BULLET
Tumbleton and Twist

T&T analoge stuurkopklok

Art. No. 10035458
€ 34,99 1
Beschrijving

T&T analoge stuurkopklok

Analoge stuurkopklok

Deze waterdichte en vibratiebestendige klok kan over de stuurkopschroef worden geschoven en eenvoudig met een stelschroef worden vastgeschroefd.

Afmeting:

  • Buiten-Ø ca. 40 mm
  • Wijzerplaat-Ø ca. 30 mm
  • Verkrijgbaar voor stuurkopschroeven met een sleutelbreedte van 27 mm (veel Yamaha-modellen) en 30 mm (veel Suzuki-, Kawasaki- en Honda-modellen)
  • Aanwijzing: om de waterdichtheid van deze klokken te garanderen, bevindt het uurwerk zich in een overeenkomstige beschermde en gesloten behuizing. Voor het vervangen van de batterij moet de onderkant van de klok met een meslemmet voorzichtig worden losgemaakt. Wij raden u aan het vervangen van de batterij over te laten aan een klokkenmaker, zodat de waterdichtheid van de klok gegarandeerd blijft en eventuele beschadigingen kunnen worden voorkomen.

WEEE-Reg.Nr.: DE 65 34 31 11

Documenten
Alle varianten
Beoordelingen
De beoordelingen zullen binnenkort weer beschikbaar zijn.
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar