Teroson KLEPSLIJPPASTA TEROSON VR2200 100 ML
KLEPSLIJPPASTA
KLEPSLIJPPASTA
Teroson

KLEPSLIJPPASTA

TEROSON VR2200 100 ML

Art. No. 10004002
Adviesprijs € 33,99 2
€ 18,53 1
Baseprijs: 1 l = € 185,301
Beschrijving

KLEPSLIJPPASTA TEROSON VR2200 100 ML

Ventielen en kleppen zijn mooie dingen die je overal en vaak tegenkomt: in een waterkraan, verwarmingsklep, gasflesventiel van de grill, het ventiel van een band en de verbrandingskamer van een motor. De kleppen van een motor openen en sluiten de verbrandingskamer voor het brandstofmengsel resp. de uitlaatgassen.

Om die functie goed te vervullen, moeten de kleppen schoon zijn en goed afsluiten. Is dat niet het geval, dan kan het vermogensverlies enorm zijn. In die situatie moeten de kleppen worden uitgebouwd en moet Teroson-klepslijppasta (grof/fijn) worden gebruikt. Als de kleppen volledig defect zijn, dient het middel ook om nieuwe kleppen in te slijpen.

De pasta wordt licht verdund met schoon water en doorgeroerd. Het middel hecht goed aan het oppervlak dat geslepen moet worden, maar is niettemin goed af te spoelen.

Inhoud: 100 ml.

Goed om te weten:
Voor het professioneel slijpen van kleppen is de klepslijpstokkenset aan te bevelen (bestelnr. 10003561)

Documenten
Alle varianten
Beoordelingen
De beoordelingen zullen binnenkort weer beschikbaar zijn.
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar