KETTINGPONS
KETTINGPONS
KETTINGPONS
KETTINGPONS

KETTINGPONS

VOOR MAAT 415 TOT 632

Art. No. 10003901
€ 19,99 1
Beschrijving

KETTINGPONS VOOR MAAT 415 TOT 632

De ketting losmaken, dat is toch echt een van de makkelijkste motorwerkzaamheden. Als u de oude O-ring- of X-ringaandrijfketting moet openen of inkorten, gebruikt u gewoon onze universele kettingpons. Kettingen met de maten 415 tot 632 en conventionele kettingen zijn daarmee makkelijk te bewerken.


De klinknagel tussen de afzonderlijke kettingschakels is met dit professionele, handige gereedschap makkelijk eruit te drukken, zodat uw klus veel sneller geklaard is.

Documenten
Alle varianten
Beoordelingen
De beoordelingen zullen binnenkort weer beschikbaar zijn.
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar