VEERMONTAGEHULP
VEERMONTAGEHULP
VEERMONTAGEHULP
VEERMONTAGEHULP

VEERMONTAGEHULP

Art. No. 10003991
ÔéČ┬á9,99 1
Beschrijving

VEERMONTAGEHULP

Het is altijd wat met trekveren. Meestal verloopt de montage met veel gepruts en irritiatie. De veer is te strak of de ogen en haken zijn te klein. Of... het gaat gewoon niet! Dan komt deze veermontagehulp van pas. U hebt volledig grip op de veer.

Of het nu gaat om een jiffy, middenbok of slip-onuitlaatsysteem: met deze voordelige montagehulp lukt het inbouwen veilig en zonder verwondingen of beschadigingen aan het voertuig. Vervaardigd van gehard staal.

Afmeting:
Lengte: ca. 16 cm
Greeplengte: ca. 8 cm

Documenten
Alle varianten
Beoordelingen
De beoordelingen zullen binnenkort weer beschikbaar zijn.
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70ÔéČ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar