WOLO CLAXON BAD BOY 12 V
WOLO CLAXON BAD BOY 12 V
Wolo

WOLO CLAXON BAD BOY 12 V

MET COMPRESSOR, ZWART

Art. No. 10035543
€ 39,99 1
Beschrijving

WOLO CLAXON BAD BOY 12 V MET COMPRESSOR, ZWART

WOLO-compressorclaxon Bad Boy:

Deze bijzonder luide luchtclaxon heeft een onderhoudsvrije compressor met een dikke koperkern waardoor minder stroom wordt verbruikt. Het volume is gemeten op een afstand van 1 meter en bedraagt 118 dB. De frequentie is 530/680 Hz. Deze claxon wordt gemonteerd met een schroef die natuurlijk wordt meegeleverd. De imposante toon weerklinkt onmiddellijk zodra u claxonknop bedient, zonder vertraging. Voor een eenvoudige en professionele bekabeling raden wij kabelset Bad Boy bestelnr. 60900060 aan (zie "Bijpassende artikelen"). Er wordt ook een relais meegeleverd, dat gebruikt moet worden omdat de meeste motoren met originele claxons niet over een geschikt relais beschikken. De claxons zijn toegestaan in het verkeer (het Europese goedkeuringsnummer is E4 000 317).

  • Eenvoudige en snelle montage
  • EG-goedkeuring ondanks hoog volume
  • Inclusief relais en bevestigingsmateriaal
  • Verkrijgbaar in zwart en verchroomd
  • Breedte ca. 130 mm, hoogte ca. 115 mm, diepte ca. 90 mm
  • Voor 12V-boordsystemen
  • 118 dB

Let op: Hebt u de claxon na aanschaf gemonteerd? Waarschuw de mensen in uw omgeving even wanneer u de claxon wilt uitproberen...

Documenten
Alle varianten
Beoordelingen
De beoordelingen zullen binnenkort weer beschikbaar zijn.
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar