ABUS TRAVELGUARD ZWART
ABUS TRAVELGUARD ZWART
ABUS TRAVELGUARD ZWART
ABUS TRAVELGUARD ZWART
ABUS TRAVELGUARD ZWART
ABUS TRAVELGUARD ZWART
Abus

ABUS TRAVELGUARD ZWART

KABELBINDER-CIJFERSLOT

Art. No. 10056481
|

1 Beoordeling

Adviesprijs € 29,95 2
€ 21,45 1
Beschrijving

ABUS TRAVELGUARD ZWART KABELBINDER-CIJFERSLOT

Gewoon je helm onbeveiligd aan het stuur hangen of je rugzak onbeheerd laten liggen - dat hoeft geen optie te zijn, want basisbescherming kan zo eenvoudig zijn.

Dankzij de eenvoudige bediening kan de Combiflex TravelGuard worden gebruikt om voorwerpen zoals fietshelmen, tassen en ski's, maar ook kinderwagens snel en betrouwbaar vast te zetten. Ideaal voor korte tussenstops en op te bergen in elke broek- of jerseyzak. Bij de bakker of in de skihut - dit is een ongecompliceerde manier om je eigendommen tegen diefstal te beschermen. Een extra stevige stalen kern en een 3-cijferige cijfercode zorgen voor de nodige bescherming. De cijfercode kan individueel worden ingesteld en gewijzigd. De 45 cm lange kabel vormt een bevestigingslus die vrij in lengte kan worden aangepast. Dankzij dit flexibele ontwerp kan het kabelslot in het dagelijks leven op verschillende manieren worden gebruikt om voorwerpen te beveiligen en je eigendommen eenvoudig te beschermen. Nu staat niets je rustige koffiepauze meer in de weg.

Specificaties:

  • Kabelslot met extra stevige stalen kern
  • 3-cijferige cijfercode is zelf instelbaar en te veranderen
  • Kabelslot met afneembaar sluitmechanisme
  • Klein en licht, past gemakkelijk in een broek- of jerseyzak
  • Type vergrendeling: cijfercombinatie
  • Gewicht: 80 g
  • Kleur: zwart

Documenten
Beoordeling (1)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar