WALTHER REDDINGSMES
WALTHER REDDINGSMES
WALTHER REDDINGSMES
WALTHER REDDINGSMES
WALTHER REDDINGSMES
WALTHER REDDINGSMES
WALTHER REDDINGSMES
WALTHER REDDINGSMES
Walther

WALTHER REDDINGSMES

INCL. ETUI ZWART/GEEL

Art. No. 10002538
|

2 Beoordelingen

€ 29,95 1
Beschrijving

WALTHER REDDINGSMES INCL. ETUI ZWART/GEEL

WALTHER Rescue Knife

Dit mes kan levens redden!
Groot lemmet van 440 staal met zwarte coating met 1/3 kartelsnede voor eenvoudig doorsnijden van touwen en riemen. Dankzij de "flipper" op de rug van het lemmet eenvoudig en snel te openen, ook met handschoenen. Het Walther Rescue Knife wordt vergrendeld met een Liner Lock-mechanisme. In de greep zijn een riemsnijder en een glasbreker geïntegreerd die in noodgevallen onmisbaar zijn.
De greepschalen van het mes zijn voor een beter zicht in het donker voorzien van gele rubberen inzetstukken en elk drie fluorescerende punten. Levering inclusief riemetui van robuust Cordura-weefsel met vangriem.

Overige kenmerken:
draagclip
riemoog voor bijv. mesketting

Afmetingen:
Totale lengte: 223 mm (open), 130 mm (gesloten)
Lengte lemmet: 95 mm
Gewicht: 162 g

Volgens § 42a van de Duitse wapenwet is het meevoeren van de volgende voorwerpen verboden: slag- en steekwapens, met één hand te openen messen (eenhandsmessen), vaststaande messen met een lemmetlengte van meer dan 12 cm. Het meevoeren is echter toegestaan indien het om een rechtmatig belang gaat. Er is met name sprake van een rechtmatig belang als het meevoeren van de voorwerpen geschiedt binnen het kader van de beroepsuitoefening, het bewaren van tradities, de sport of een algemeen erkend doel dient.
Belangrijke informatie voor reizigers naar het buitenland: informeer uzelf a.u.b. voor aanvang van de reis naar andere landen over de daar geldende bepalingen voor het meevoeren van messen. Buitenlandse wetten kunnen aanzienlijk afwijken van de Duitse rechtspraak. Overtredingen worden deels met hoge geldboetes of zelfs gevangenisstraf bestraft!

Informatie voor bestellingen vanuit het buitenland:
informeer uzelf a.u.b. voor uw bestelling over de in uw land geldende wettelijke bepalingen met betrekking tot de invoer en het meevoeren van eenhands- en vaststaande messen. Overtredingen worden deels met hoge geldboetes of zelfs gevangenisstraf bestraft!

Documenten
Beoordelingen (2)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar