Functionele kleding

Functioneel ondergoed om je goed te voelen.

Meer comfort op de huid 

Vroeger gold onder motorrijders het volgende: "Of je bevriest, of je zweet." Tegenwoordig heeft Louis uitstekend, innovatief functioneel ondergoed dat onder alle omstandigheden en het gehele jaar door voor een aangenaam lichaamsklimaat zorgt. Moderne motorkleding is een holistisch systeem dat het beste werkt volgens het erkende "uien-laag-systeem":1e laag

Functioneel ondergoed

Het functioneel ondergoed: Speciale synthetische vezels reguleren de lichaamstemperatuur door vocht op de huid te laten verdampen en naar buiten af te voeren. Dit is overigens de enige manier waarop het klimaatmembraan zijn doel kan vervullen, zowel in de zomer als in de winter. Traditionele katoenen shirts kunnen dit niet omdat ze de neiging hebben om vocht vast te houden.

2e laag

Functionele kleding

De tweede laag zorgt voor het transport van vocht naar buiten en biedt natuurlijk extra isolatie op koudere dagen. Lichte functionele shirts en jassen, eveneens gemaakt van functionele kunstvezels, maar ook fleeceshirts en softshelljassen zijn hier prima geschikt voor.

3e laag

Buitenste beschermingslaag

De buitenste beschermingslaag. Beschermt niet alleen tegen de gevolgen van ongevallen, maar ook tegen wind en regen. En deze laag zorgt er uiteindelijk voor dat het vocht als waterdamp via een ademend klimaatmembraan (in de meeste textieljassen en -broeken) aan de omgeving wordt afgegeven.


S100 functioneel wasmiddel

S100 functioneel wasmiddel

Speciaal wasmiddel voor functionele kleding van textiel en leer.

Andere onderwerpen

Kleding

Helmen
Handschoenen
Laarzen

Techniek

SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar