MSM COMBI FRAME BEHUIZING
MSM COMBI FRAME BEHUIZING
MSM COMBI FRAME BEHUIZING
MSM COMBI FRAME BEHUIZING
Motogadget

MSM combi frame behuizing

met indicatielampjes

Art. No. 60180001
|

1 Beoordeling

vanaf € 119,00 1
Beschrijving

MSM combi frame behuizing met indicatielampjes

motogadget motoscope mini combi frame:

De intrumentenbehuizing msm combi frame van motogadget is een aantrekkelijke mogelijkheid om het multifunctionele instrument motoscope mini direct op het stuur aan te brengen. Door de geïntegreerde 5 indicatielampjes in het bevestigingssysteem ontstaat een zeer compacte en tegelijk fraaie oplossing voor een complete cockpiteenheid direct op het stuur. Voor de montage is een extra montage-element nodig, zoals de combi handlebar bracket clip-kit (klem op stuur) of de combi handlebar bracket bolt-on kit (schroefverbinding op stuur), zie "Bijpassende artikelen".

U hebt dus twee montagemogelijkheden voor de combi frame-instrumentenbehuizing:
volgens de eerste manier wordt de combi frame-behuizing met de bolt-on bracket (montageplaat) direct op het stuur geschroefd en de kabel door het stuur gevoerd. Daarvoor moet het stuur worden voorzien van twee M3-schroefdraden en een gaatje voor de kabels. Voordeel: Het stuur blijft zo extreem clean: er zijn geen zichtbare bevestigingen en geen zichtbare kabels.
Als u niet in het stuur wilt boren, hebt u als tweede mogelijkheid om de combi frame-behuizing te bevestigen met twee fijntjes gefreesde stuurklemmen (clip-kit). Voordeel: Dit is een snelle en eenvoudige montage zonder boren of draadsnijden.

  • Kleurvarianten: aluminium gepolijst, zwart-, blauw geanodiseerd
  • Geschikt voor inch- en 22 mm-sturen
  • Afmetingen (b x h x d) ca. 62 x 30 x 14 mm
  • 5 indicatielampjes: 2x geel en voor elk 1x rood, blauw en groen

LET OP: Het motoscope mini-instrument zelf is niet inbegrepen (zie "Bijpassende artikelen").

Documenten
Beoordeling (1)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar