Louis Stuurgrepen Flames paar voordelig | Louis ­čĆŹ´ŞĆ
GREPEN FLAMES
GREPEN FLAMES
GREPEN FLAMES
GREPEN FLAMES
GREPEN FLAMES
GREPEN FLAMES
GREPEN FLAMES
GREPEN FLAMES
GREPEN FLAMES
GREPEN FLAMES
GREPEN FLAMES
GREPEN FLAMES
GREPEN FLAMES
GREPEN FLAMES
Louis

Stuurgrepen Flames

paar

Art. No. 10019488
ÔéČ┬á49,99 1
Beschrijving

Stuurgrepen Flames paar

Stuurgrepen Flames

Kostbare hoogglans verchroomde, CNC-gefreesde aluminium grepen in vlammen-ontwerp. Deze hoogwaardige grepen worden gemaakt van de aluminiumlegering 6061-T6 en bieden een hoge/gemiddelde stevigheid, goede mechanische eigenschappen en een goede corrosiebestendigheid. De ingewerkte rubber inzetstukken (materiaal EPDM) onderscheiden zich door hun hoge weer- en vochtbestendigheid, ozonresistentie, elasticiteit en thermische bestendigheid, zorgen zodoende voor een veilige grip en zijn bovendien een echte blikvanger op uw motor. Zelfs op regenachtige dagen vermindert het met rubber beklede oppervlak het wegglijden van de vingers.

  • Met afschroefbare greepuiteinden voor de montage van stuuruiteinden, stuureindknipperlichten en -spiegels.
  • Totale lengte: ca. 140 mm.
  • Materiaal: aluminium
  • Greepuiteinde: afschroefbare eindkap
  • Buitendiameter: ca. 39 mm
  • Greepomtrek: ca. 126 mm
  • Leverbaar voor metrieke en inch-sturen.

Aanwijzing:
Deze grepen zijn geschikt voor universele montage op verschillende voertuigsturen. Afhankelijk van fabrikant kunnen er vanwege verschillende stuurdiameters sporadisch pasproblemen ontstaan. Eventueel is ook een individuele aanpassing van de originele gashandvathuls noodzakelijk. Bij sommige modellen moet een beetje materiaal worden weggevijld. De greep moet er altijd strak, maar zonder grote krachtsinspanning kunnen worden opgeschoven. Test de pasvorm van de grepen absoluut v├│├│r de montage. Gebruik hierbij geen geweld!

Documenten
Alle varianten
Beoordelingen
De beoordelingen zullen binnenkort weer beschikbaar zijn.
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70ÔéČ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar