Walther WALTHER BLACK TAC TANTO KNIPMES, INCL. ETUI
WALTHER BLACK TAC TANTO
WALTHER BLACK TAC TANTO
WALTHER BLACK TAC TANTO
WALTHER BLACK TAC TANTO
WALTHER BLACK TAC TANTO
WALTHER BLACK TAC TANTO
Walther

WALTHER BLACK TAC TANTO

KNIPMES, INCL. ETUI

Art. No. 10002431
Adviesprijs € 24,95 2
€ 24,33 1
Beschrijving

WALTHER BLACK TAC TANTO KNIPMES, INCL. ETUI

WALTHER Black Tac Tanto knipmes:

Dit volwassen eenhandsmes beschikt over een vergrendeling en een uitstekende "neus/flipper" bij de lemmetaanzet als aanvullende opener. Hierdoor kan het lemmet (440 rvs) in gesloten staat met de wijsvinger worden geopend. In geopende staat dient de "neus/flipper" als eenzijdig pareerelement en zorgt steeds voor een stevige grip. Het stevige, matzwarte lemmet met de gedeeltelijke kartelsnede onderstreept de stoere look van dit mes. De greep bestaat uit hoogwaardig aluminium. Levering inclusief riemetui van robuust Cordura-weefsel met vangriem.

Overige kenmerken:

  • draagclip
  • geïntegreerde glasbreker
  • riemoog voor bijv. mesketting

Afmetingen:

  • Totale lengte: 223 mm (open), 130 mm (gesloten)
  • Lengte lemmet: 100 mm
  • Gewicht: 204 g

Volgens § 42a van de Duitse wapenwet is het meevoeren van de volgende voorwerpen verboden: slag- en steekwapens, met één hand te openen messen (eenhandsmessen), vaststaande messen met een lemmetlengte van meer dan 12 cm. Het meevoeren is echter toegestaan indien het om een rechtmatig belang gaat. Er is met name sprake van een rechtmatig belang als het meevoeren van de voorwerpen geschiedt binnen het kader van de beroepsuitoefening, het bewaren van tradities, de sport of een algemeen erkend doel dient.
Belangrijke informatie voor reizigers naar het buitenland: informeer uzelf a.u.b. voor aanvang van de reis naar andere landen over de daar geldende bepalingen voor het meevoeren van messen. Buitenlandse wetten kunnen aanzienlijk afwijken van de Duitse rechtspraak. Overtredingen worden deels met hoge geldboetes of zelfs gevangenisstraf bestraft!

Informatie voor bestellingen vanuit het buitenland:
informeer uzelf a.u.b. voor uw bestelling over de in uw land geldende wettelijke bepalingen met betrekking tot de invoer en het meevoeren van eenhands- en vaststaande messen. Overtredingen worden deels met hoge geldboetes of zelfs gevangenisstraf bestraft!

Documenten
Alle varianten
Beoordelingen
De beoordelingen zullen binnenkort weer beschikbaar zijn.
Testverslagen (2)
MOTORRAD Uitgave 26-2011

"Motorrad" magazine tested twelve different biker knives in its 26-2011 issue. The Walther "Black Tac Tanto" was rated GOOD. The following features were given special mention:

- The length of the blade, and its serrated finish, makes this a multipurpose knife
- Long handle fits comfortably in the hand

(nine of the knives tested were rated "Good", and two were judged "Very Good")

PS Uitgave 03-2010

The magazine "PS" tested the Walther Folding Knife in its issue of 3/2010 and rated it "GOOD". It singled out the following features for special mention:

- excellent workmanship
- saw and blade very sharp when new
- easy to resharpen

Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar