KLEPSTELSLEUTEL
KLEPSTELSLEUTEL

KLEPSTELSLEUTEL

DIVERSE MODELLEN

Art. No. 10003921
Vind je motor:
€ 6,99 1
Beschrijving

KLEPSTELSLEUTEL DIVERSE MODELLEN

Het is weer tijd om de kleppen van uw motor te stellen. Nu kunt u naar de dichtstbijzijnde werkplaats rijden en het voor veel geld overlaten aan vakmensen of u kunt het zelf doen en dit speciale gereedschap voor kleppen stellen aanschaffen. Het is geschikt voor vele modellen van Honda, Suzuki, Moto Guzzi en Yamaha.


En dan kunt u aan de slag, want zelf kleppen stellen is niet zo moeilijk als het lijkt! Pak uw werkplaatshandboek erbij of vraag via het internet om informatie en tips. Met wat basisgereedschap en tijd is het best te doen.

De klepstelsleutel heeft aan beide kanten een vierkant gat van exact 3 mm en 4 mm. Als u ruimteproblemen hebt, kunt u de kant die u gebruikt afschuinen.

Lijst met passende motoren

Documenten
Alle varianten
Beoordelingen
De beoordelingen zullen binnenkort weer beschikbaar zijn.
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar