MAGURA REMUITRUSTING HC3
MAGURA REMUITRUSTING HC3
Magura

MAGURA REMUITRUSTING HC3

BLACK EDITION 18MM ZUIGER

Art. No. 10019421
Vind je motor:
€ 789,00 1
Beschrijving

MAGURA REMUITRUSTING HC3 BLACK EDITION 18MM ZUIGER

MAGURA RADIAL HC3. Een kostbaar sieraad en het onderdeel van hun dromen voor veel highend-freaks.

Uit massief stuk gefreesde radiale centrifugaalpomp voor een geniaal gevoel bij het remmen. Een echt professionele tool voor superbikes, supermoto's en straatsportmotoren die ergonomie en doseerbaarheid op een indrukwekkende wijze verbindt. De ruimtebesparende, technisch perfecte constructie biedt duidelijke voordelen:

 • geoptimaliseerde hendeloverbrenging
 • direct drukpunt remmen met gevoel en druk

De RADIAL HC3 is de eerste keus voor racesport en tuning-profs.

Met de nieuwste generatie radiale schakelblokken verbetert MAGURA de remcontrole op indrukwekkende wijze. Door het gebruik van de gepatenteerde en innovatieve MAGURA HCT (Hard Core Technology) worden de eisen van motorprofessionals net zo soeverein vervuld als de comfort- en veiligheidseisen van vrijetijdsrijders.

Door de verminderde inwendige wrijving worden de prestaties van de rem duidelijk verbeterd. Natuurlijk is de HC3 remuitrusting onbeperkt compatibel met alle remsystemen, met en zonder ABS!

Van de hoogwaardige gefreesde aluminium behuizing tot in het kleinste detail inspireert HC3 met kostbare componenten en waardeert elke machine op.

Eigenschappen

 • Gefreesde aluminium behuizing: dit schakelblok werd gemaakt van hoogwaardig aluminium, waaruit een zeer hoge stijfheid gepaard met een gering gewicht ontstaat.
 • 90° radiaal design: plunjerstang en cilinder bevinden zich in een hoek van 90° t.o.v. het stuur. Daaruit resulteren geringere overbrengingsverliezen en een directer remgevoel voor een betere controle.
 • MAGURA HCT (Hard Core Technology): deze gepatenteerde remtechnologie biedt een nog beter remgevoel door verminderde wrijving. De bijzondere zuigertechnologie verhindert schade bij een ABS-kickback.
 • ABS-compatibiliteit: MAGURA HCT is geschikt voor gebruik met alle momenteel op de markt aanwezige ABS-systemen. (stand voorjaar 2014)
 • 3-voudig instelbaar hendellagerpunt: door de verstelbare hendellagering biedt het HC3 geverblok de optie om door eenvoudig veranderen van de positie van de hendellagerschroef het handhendelgevoel harder of zachter vorm te geven, wat overeenkomt met een verandering van de zuigerdiameter met ca. 1 mm groter of kleiner.
 • Klaphendel: vermindert het gevaar van beschadiging bij vallen of omvallen, de functie blijft behouden.
 • Advanced Seal Technology: deze nieuwe technologie vermindert of verhindert het binnendringen van lucht in het hydraulische systeem onder extreme omstandigheden.
 • Reservoirset: het schakelblok wordt geleverd met een extern reservoir en bijbehorende houder. Door de compacte afmetingen moet een montage in bijna alle gevallen mogelijk zijn. Het gebruikte rookglas maakt het mogelijk om elk moment het vloeistofpeil eenvoudig te controleren.
 • Titanium bevestigingsschroeven: waar maar mogelijk en zinvol heeft MAGURA titanium als materiaal gebruikt. Titanium is licht en corrosiebestendig.

Lijst met passende motoren

Documenten
Alle varianten
Beoordelingen
De beoordelingen zullen binnenkort weer beschikbaar zijn.
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar